Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her på siden, kan du kontakte os på tlf. 86 87 54 14 eller sende os en e-mail på info@grd.dk.

1. HVORNÅR HAR GRØNAGERGÅRD SAVVÆRK ÅBENT?

Mandag: 7:00 – 17:00

Tirsdag: 7:00 – 17:00

Onsdag: 7:00 – 17:00

Torsdag: 7:00 – 17:00

Fredag: 7:00 – 15:00

Lørdag: 8:00 – 12:00

Søndag: Lukket

2. HVILKE TRÆSORTER KAN DU FINDE HOS GRØNAGERGÅRD SAVVÆRK?

Hos Grønagergård Savværk har vi douglas, gran, lærk, eg og robinie.

3. HVOR HURTIGT LEVERER I?

Levering vil normalt ske indenfor 5-21 arbejdsdage. I enkelte tilfælde kan der gå længere tid. Ring gerne på tlf. 86 87 54 14, hvis du er i tvivl eller ønsker at høre nærmere.

4. HVAD KOSTER FRAGTEN?

Udvalgte varer fra vores udsalg og høkerbutik kan sendes med PostNord.
Vejer varerne op til 15 kg, kan de sendes med PostNord, og fragtprisen afhænger af varernes vægt.
Vejer varerne mere end 15 kg, vil PostNord forsvinde som fragtmulighed, når du skal vælge fragt i kurven. Er dette tilfældet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 86 87 54 14. Så kan vi se, om vi har mulighed for at sende dine varer med PostNord mod et ekstra tillæg.

Vi har forhandlet nogle rigtig gode fragtaftaler. Det betyder, at vi kan levere stort set alle vores varer uanset vægt, længde, bredde og højde for kr. 750,- inkl. moms. Hvis du køber jagttårne, jagtstiger, shelters og andre store produkter, kan det være fragtprisen bliver højere.

Prisen gælder til alle brofaste øer. Hvis der ønskes levering til ikke brofaste øer, anbefaler vi, at du ringer på tlf. 86 87 54 14 og laver en aftale herom.

5. HVILKE BETALINGSMULIGHEDER HAR JEG?

Du har mulighed for at betale med kreditkort (Dankort, Visa, Visa electron, mastercard og maestro) og mobilepay.

6. HVORFOR FÅR JEG TILSENDT EN FAKTURA PÅ MIN ONLINE ORDRE?

Når du oprettet en online ordre i vores webshop, vil betalingen automatisk blive trukket, når ordren bliver afsluttet. Da vi har to systemer, der snakker sammen, kan vi ikke undgå, at det andet system automatisk sender en faktura til din e-mail. Denne faktura skal du blot ignorere, men kan bruges som en bekræftelse på den betalte ordre.

Når du opretter ordren, vælger du betalingsmetode. Det er denne betalingsmetode, der benyttes, når betalingen bliver trukket.

7. KAN JEG KØBE MED EAN NR.?

Ja, du kan sagtens betale med EAN nr. Grønagergård Savværk handler med det offentlige. Kontakt os blot på tlf. 86 87 54 14.

8. HVOR KAN JEG SPORE MIN FORSENDELSE?

Med vores lokale chauffører fra savværket bliver du altid ringet op inden levering.

Specielle ordrer leveres af eksternt firma, hvor vi samarbejder om at få tracking på forsendelse, så du på sigt vil kunne spore din ordre. Indtil da vil du blive kontaktet af det eksterne firma.

9. KAN JEG SELV AFHENTE ORDREN?

I kurven kan du vælge “Lokal afhentning”. Det betyder, at du kan afhente din ordre hos Grønagergård Savværk. Du vil først modtage en ordrebekræftelse, og herefter vil du modtage en besked fra os, når ordren er klar til afhentning.

10. KAN JEG SELV BESTEMME, HVILKEN DAG ORDREN SKAL LEVERES?

Du er velkommen til at notere ønsket leveringsdag i feltet “Bemærkninger til ordren”, når du bestiller via webshoppen. Vi vil forsøge at imødekomme dit ønske. Vi kan dog ikke garantere, at den ønskede leveringsdag er mulig.

11. KAN JEG ANNULLERE MIN ORDRE?

Hvis vi ikke har nået at pakke din ordre, er det muligt at annullere ordren. Kontakt os hurtigst muligt på tlf. 86 87 54 14.

Er det en specialvare, er det desværre ikke altid muligt at annullere ordren. Ring til os på tlf. 86 87 54 14 for at høre, om det er muligt.

12. KAN JEG RETURNERE MIN ORDRE?

Hvis produktet ikke har fejl og mangler, kan der være mulighed for at returnere ordren. Enten ved selv levere det på savværket eller betale for afhentning på den ønskede adresse. Ved ønske om returnering bedes du kontakte os på info@grd.dk eller tlf. 86 87 54 14.

13. REKLAMATION

Ønsker du at reklamere, bedes du reklamere hurtigst muligt ved at sende en e-mail til info@grd.dk. Noter gerne ordrenummer, navn, telefonnummer og vedhæft flere billeder af varen.

14. JEG SKAL BRUGE ET PRODUKT, JEG IKKE KAN FINDE I WEBSHOPPEN

Leder du efter et produkt, du ikke kan finde her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Du kan kontakte os på tlf. 86 87 54 14, og så ser vi, om vi kan finde en løsning. Vi har stor erfaring med specialordrer.

15. HAR I DANSK LÆRK?

Ja, vi forhandler kun dansk lærk. Du kan finde alle vores produkter i lærk her: Lærk.