Kundebilleder

Inspiration fra kunder

Igennem Grønagergaard Savværks levetid har vi altid fulgt med i de projekter vores kunder laver med det træ de køber. For det første er vi beæret over at vores købere vil bruge tid på at sende billeder til os, som vi kan bruge i vores samling, så tak til alle jer der sender billeder til os.
Udover det så oplever vi hver uge at vores kunder efterspørger inspiration til de projekter de har gang i. Vi bliver ofte så fascineret af hvad vores træ bliver brugt til, og det er fantastisk at se vores produkter bliver brugt så kreativt og professionelt.

Har du et billede vi må bruge på vores hjemmeside?

Hvis du vil sende os billeder af de projekter du laver, har vi lavet en nem funktion til formålet. Du kan helt enkelt trække dine billeder over i formularen herunder. De billeder du vælger at uploade er udelukkende til vores hjemmeside, og vi vil altid spørge om lov før de blev brugt andre steder, som eks. Facebook eller Instagram.

[contact-form-7 id=”5436″]

Dine billeder vil kun blive brugt på hjemmesiden, og kan til enhver tid fjernes hvis du skriver til web@groenagergaard.dk. Vi ser frem til at vise andre hvordan du har lavet dine projekter.

Vi modtog dette fantastisk flotte og kreative billede af @bybreindahl_living. De har valgt at kombinere en hængekøje med en flot sandkasse til børnene. Smart måde at slappe af i sommervarmen + der er styr på børnene. Flere har spurgt ind til om vi sælger dette som en færdig løsning, men det gør vi desværre ikke. Men de gode kvalitets Robinie stolper kan du købe hos Grønagergaard Savværk.

Kvalitetstræ

Vi sælger kun kvalitetstræ og går meget op i at levere de bedste produkter til vores kunder. Du er altid velkommen til at besøge os, og få rådgivning på dit projekt, og høre hvilke materialer vi anbefaler dig at bruge.

Fragt og levering

Vi har lavet nogle rigtig fordelagtige fragtaftaler hvis du bestiller dine varer på hjemmesiden. Ligegyldigt hvor meget du bestiller vil fragten altid være 800 kr, og hvis du bestiller for over 25.000 kr,- er fragten gratis.

Douglas terrassebrædder

Pr. stk. 147,13 DKK339,75 DKK

Flis

Pr. m³ 350,00 DKK

Robinie

pr. stk. 591,63 DKK2.302,00 DKK