Download salgs- og leveringsbetingelser her.

Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser
kan du ringe til os på tlf. +45 86 87 54 14.

1. BESTILLING

At købe kan ikke være lettere. Læg varen/varerne i ”indkøbskurven”, hvorefter du går til ”kassen” og vælger leveringsdestination og betaling. Ordren behandles, når betalingen er registreret i vores system. Vi tager ikke betaling, før varen/varerne afsendes.

2. LEVERING OG LEVERINGSTID

Levering vil normalt ske indenfor 5-21 arbejdsdage. I enkelte tilfælde kan der gå længere tid. Ring gerne på tlf. 86 87 54 14 for nærmere information. Vi tager forbehold for trykfejl samt udsolgte varer. I disse tilfælde vil du få nærmere besked via telefon eller e-mail.

Vi har forhandlet nogle rigtig gode fragtaftaler. Det betyder, at vi kan levere stort set alle vores varer uanset vægt, længde, bredde og højde for kr. 750,- inkl. moms. Hvis du køber jagttårne, jagtstiger, shelters og andre store produkter, kan det være fragtprisen bliver højere.

Prisen gælder til alle brofaste øer. Hvis der ønskes levering til ikke brofaste øer, anbefaler vi, at du ringer på tlf. 8687 5414 og laver en aftale herom.

3. ORDREBEKRÆFTELSE

Umiddelbart efter din bestilling på www.groenagergaard.dk modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Ordrebekræftelsen er vores accept af, at der er indgået en aftale om, at vi skal levere varer til dig. Samtidig er den din garanti for, at vi har registreret din ordre. Det er vigtigt, for at kunne modtage ordrebekræftelsen, at den indtastede e-mail adresse er korrekt angivet.

I ordrebekræftelsen findes oplysninger om ordrenummer, betalingsadresse, leveringsadresse, dit valg af betalingsmetode, hvilke produkter der er bestilt samt den samlede pris inklusive eventuelle fragtomkostninger. En kopi af ordrebekræftelsen kan til enhver tid findes på www.groenagergaard.dk/min-konto, hvor du kan logge ind med brugernavn og password, som tildeles ved det første køb i webshoppen.

4. OVERSIGT OVER ORDRER

groenagergaard.dk/min-konto/ kan du til hver en tid se en oversigt over din nuværende og tidligere ordrer. Oversigten er beskyttet med brugernavn og password, som tildeles ved det første køb i webshoppen.

5. FORTRYDELSE OG FORTRYDELSESRET

Ved køb over internettet har du i de fleste tilfælde ret til at fortryde dit køb. Køb over internettet er det man betegner som fjernkøb, som i modsætning til almindelig køb i en butik, giver dig ret til at fortryde købet i 14 dage efter, du har modtaget varen. Dette gælder dog ikke varer, der er specialfremstillet til dig.

Fortryder du dit køb indenfor 14 dage, skal du returnere varen til Grønagergård Savværk, Sminge Møllevej 20, 8883 Gjern, i uåbnet original emballage. Returnering sker for din regning og risiko og skal ske senest 14 dage efter fortrydelse.

For at lette returneringen, beder vi dig til kontakte os på pr. telefon 86 87 54 14 eller ved mail til info@groenagergaard.dk

Dine penge vil blive returneret senest 3 bankdage, efter vi har fået varen retur.

6. GARANTI OG REKLAMATIONSRET

Iht. gældende lovgivning ydes der 2 års reklamationsret på alle varer i vores webshop. Reklamationsretten gælder på følgende betingelser:

  • at varen er blevet behandlet korrekt og ikke er blevet udsat for hærværk.
  • at varen returneres i væsentlig samme stand som ved levering.
  • at varen returneres eller at tydelig billeddokumentation tilsendes/mailes.
  • at du har kontaktet os før returnering.
  • at kvittering medbringes/medsendes.

Du skal selv betale fragten i forbindelse med returneringen til Grønagergård Savværk. Hvis reklamationen er berettiget og rettidig, så refunderer vi den af kunden betalte returfragt. Grønagergård Savværk skal betale fragten i forbindelse med fremsendelsen af en ombyttet eller repareret/udbedret vare.

Du skal betale fragten i forbindelse med Grønagergård Savværks returnering af varen til dig, hvis reklamation ikke var berettiget eller rettidig. Såfremt du mod forventning får behov for at gøre brug af reklamationsretten, bedes du først kontakte os på info@groenagergaard.dk for at aftale det videre forløb.

7. SALG TIL UDLANDET

Alle varer på www.groenagergaard.dk er pålagt dansk moms uanset købers nationale tilhørsforhold.

8. PRISER

Alle priser på www.groenagergaard.dk er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % moms. Danske og udenlandske ordrer er altid pålagt moms, men dette kan naturligvis fratrækkes, hvis indkøbet er til en virksomhed med gyldig virksomhedsregistrering.

9. RISIKOEN FOR VARERNE

Risikoen for varer købt på www.groenagergaard.dk overgår til dig som køber på leveringstidspunktet. Leveringstidspunktet er ab fabrik.

10. FAKTURERING OG FORSENDELSE

Hvis ordren bestilles via www.groenagergaard.dk vil fragten som udgangspunkt være 750 kr. Denne fragtpris kan vælges i checkout – før betalingen udføres. Det kan være, at nogle varer vil koste mere at fragte, og derfor kan det være Grønagergård Savværk, tager kontakt efter ordren er modtaget med henblik på at finde en fragtpris.

Fragtprisen på 750 kr. gælder kun, hvis ordren er udført via webshoppen www.groenagergaard.dk. Hvis ordren bestilles via telefon kan vi ikke tilbyde fragtomkostninger på 750 kr.

Udvalgte varer fra vores udsalg og høkerbutik kan sendes med PostNord.
Vejer varerne op til 15 kg, kan de sendes med PostNord, og fragtprisen afhænger af varernes vægt.
Vejer varerne mere end 15 kg, vil PostNord forsvinde som fragtmulighed, når du skal vælge fragt i kurven. Er dette tilfældet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 86 87 54 14. Så kan vi se, om vi har mulighed for at sende dine varer med PostNord mod et ekstra tillæg.

Hvis ordren afhentes er der ikke yderligere omkostninger.

Vi sender oftest varerne med vores egne biler, Danske Fragtmænd eller PostDanmark – afhængig af varens art, vægt, størrelse og leveringssted.

Ved varer der ikke kan leveres af førnævnte, vil du få direkte besked om transportør via telefon eller e-mail, så vedkommende kan svare på dine eventuelle spørgsmål. Grønagergård Savværk er miljøbevidste og derudover FSC®- og PEFC-certificeret. Derfor er vi bevidste om lavest mulig transport af varen og om genbrugsmaterialer. Derfor kan det ske, at varerne kan være forsendt i genbrugskasser.

11. AFHENTNING

Hvis du selv ønsker at afhente varen er dette muligt, men du skal afvente e-mail- eller telefonisk besked om, at varen er klar til afhentning. Du er velkommen til selv at kontakte os for nærmere information.

12. SIKKER BETALING MED SSL KRYPTERING

Betalingssystemet der benyttes på www.groenagergaard.dk er leveret af DIBS og er godkendt og certificeret af Nets. Data, der sendes i forbindelse med køb foretaget med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem.

Hverken vi eller andre har mulighed for at læse dine data. Dine kreditkortoplysninger opbevares ikke. Vi formidler blot kontakten til Nets, som er afgørende for, at vi kan hæve det beløb, som den pågældende ordre udgør.

13. BETALING MED KREDITKORT

www.groenagergaard.dk kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa Dankort, Mastercard & Mobilepay.

14. PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ved en bestilling på www.groenagergaard.dk er der en række oplysninger, du skal oplyse såsom: navn, adresse og e-mail. Disse oplysninger anvendes udelukkende til brug for levering af ordren. Oplysningerne sendes ikke videre til 3. mand. Du risikerer derfor ikke, at vi sælger dine oplysninger eller bruger dem i anden interesse end for at kunne levere ordrer til dig.

Personoplysningerne skal jf. bogføringsloven registreres og opbevares i 5 år. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til Grønagergård Savværk via e-mail info@groenagergaard.dk.

15. DISCLAIMER

Når du handler på www.groenagergaard.dk accepterer du som kunde, samtidig vores samlede betingelser. Vi forbeholder os retten til at annullere din ordre eller dele heraf, såfremt vi pga. udsolgte varer, udgåede varer, leverandørsvigt mv. ikke kan levere ordren inden for en rimelig tidsfrist.

16. ANSVARSFRASKRIVELSE

Grønagergård Savværk fraskriver sig ethvert ansvar for: tastefejl i tekster/priser, fejl i illustrationer/fotos, systemfejl, fejlbestillinger, force majeure samt skader ved anvendelse af produkterne.

DET ER OS DU HANDLER MED:

Grønagergård Savværk A/S
Sminge Møllevej 20
DK-8883 Gjern
Telefon: 86 87 54 14
E-mail: info@groenagergaard.dk
CVR: 39 71 51 55